ErrorTV 8 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 Chciałbym Aby Ktoś Mi Napisał Skrypt: Jak Klikne Itemem Tripwire Hook nazwany "&eKlucz Do Sali Zalu" i tylko jak nim klikne lewym na czerwoną szybe to wykona sie komenda /warp bosszalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanRomcio 21 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 Masz Spoiler on leftclick on red wool: if player's holding tripwire hook named "&eKlucz do Sali Zalu": execute player command "warp bosszalu" remove 1 tripwire hook from player's tool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ErrorTV 8 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 (edytowane) coś nie działa: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 27 sierpnia 2016 przez ErrorTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ErrorTV 8 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 Sam Naprawiłem Do Zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ErrorTV 8
Chciałbym Aby Ktoś Mi Napisał Skrypt:
Jak Klikne Itemem Tripwire Hook nazwany "&eKlucz Do Sali Zalu" i tylko jak nim klikne lewym na czerwoną szybe to wykona sie komenda /warp bosszalu
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi