MasterFree 0 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Cześć zrobił by mi ktoś skrypta na /broadcast Zeby nie pisalo Ogloszenie Tylko np Nazwa serwera Mógł bym prosić również o /say Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nomek 0 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 To da sie w essentials w configu zmienicWysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 serqqq 4 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 options: tagbc: &8[&a&lTwojaNazwaSerwera&8] command /bc [<text>]: permission: bc.* permission message: &cNie masz dostepu do tej komendy &7(bc.*) trigger: broadcast "{@tagbc} &7%coloured arg%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gitara17 19 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 Proszę bardzo: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Katniss 16 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 Trzymaj, testowane. command /broadcast <text>: aliases: bc, say, bcast permission: serwer.broadcast trigger: broadcast "&7[<TWOJA_NAZWA_SERWERA>] %coloured arg 1%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MasterFree 0
Cześć zrobił by mi ktoś skrypta na /broadcast Zeby nie pisalo Ogloszenie Tylko np Nazwa serwera
Mógł bym prosić również o /say
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi