Super_pompa_pl 1 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 Witam, chiał bym żebyscie mi zrobili skrypt na anty cheat taki że jak będzie sie biło z kratek będzie banować na 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koveek 34 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 (edytowane) Coś tam napisałem, mam nadzieję, że o to ci chodziło. Testy wypadły pozytywnie, skrypt tylko wyrzuca gracza, nie banuje go. Dlaczego? Ponieważ kick jest według mnie bezpieczniejszy. Dodałem także zapis w logach i powiadomienie graczy o określonych uprawnieniach, w ten sposób będziesz wiedzieć kogo podejrzewać i na kogo zwracać uwagę. W skrypcie znajduje się opis poszczególnych funkcji które tam "wykonywałem". Pozdrawiam, koveek Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 19 sierpnia 2016 przez koveek Kilka słów ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaroS 1 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2016 9 godzin temu, koveek napisał: Coś tam napisałem, mam nadzieję, że o to ci chodziło. Testy wypadły pozytywnie, skrypt tylko wyrzuca gracza, nie banuje go. Dlaczego? Ponieważ kick jest według mnie bezpieczniejszy. Dodałem także zapis w logach i powiadomienie graczy o określonych uprawnieniach, w ten sposób będziesz wiedzieć kogo podejrzewać i na kogo zwracać uwagę. W skrypcie znajduje się opis poszczególnych funkcji które tam "wykonywałem". Pozdrawiam, koveek Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wytabowalbys I wrzucil na pastebin? Bo pewnie wiekszosc nie bedzie wiedziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koveek 34 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2016 (edytowane) Wszystko przecież jest wytabowane, przed chwilą sprawdzałem. Edytowane 20 sierpnia 2016 przez koveek Zmiana wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Super_pompa_pl 1 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 No a dacie tez anty fly i anty speed hack? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 (edytowane) Rakowo, strzelanie z łuku -> Kick Uderzenie innego gracza perłą -> Kick Dodatkowo nie jest prawdą, że nie da się normalnie bić z ponad 5 kratek. Cios może mieć maksymalnie 5-6 kratek. # Leczy przeciwnika osoby kickniętej heal the victim Głupie, kasujesz mu efekty koksów i reszty. on damage: if attacker is player: if victim is player: if attacker is not victim: if attacker's tool is any sword: if distance between attacker and victim is bigger than 6: kick attacker due to "&e[AC] &cWylacz cheaty!" loop all players: if loop-player has permission "ac.notify": send "&e[AC] &fWyrzucono &c%attacker% &fza bicie z ponad 6 kratek!" else: if distance between attacker and victim is bigger than 5.1: cancel event Nup Edytowane 21 sierpnia 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 serqqq 4 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Dobrego anty cheata nie napiszesz w sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Super_pompa_pl 1
Witam, chiał bym żebyscie mi zrobili skrypt na anty cheat taki że jak będzie sie biło z kratek będzie banować na 3 dni
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi