JakuB1999 0 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 Witam jestem tu nowy i nie potrafie zrobic tego spolszczenia . Chodzi mi o to aby zamiast komendy ./is była komenda ./wyspa Jeżeli gracz wpisze ./wyspa stworz to podmienia komende z IslandWorlda . Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 Albo skrypt: on command "wyspa": cancel event make player execute command "/island" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 steel 18 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 7 minut temu, Ixidi napisał: Albo skrypt: on command "wyspa": cancel event make player execute command "/island" na końcu powinno być "stop", tak dla tradycji. on command "wyspa": cancel event make player execute command "/island" stop Ixidi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JakuB1999 0 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 (edytowane) Witam wiem to akurat mam zrobione, chodzi mi o schemat ./wyspa stworz, ./wyspa dodaj itp Pod komenda ./Wyspa maja być informacje takie jak: up Edytowane 16 sierpnia 2016 przez JakuB1999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNexT 2 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 (edytowane) command /wyspa [<text>]: trigger: arg is "stworz": make player execute command "/island create" Nie wiem czy zadziala Edytowane 16 sierpnia 2016 przez xNexT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Ronald_ 2 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Siemka najlepiej zrobić to w samym pluginie tyle że nie jest to takie łatwe. Dlaczego? Ponieważ trzeba posiadać o programach w których można pisać jave.... mówiąc krótko tego w skrypcie możesz nie napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 ^up Wystarczy ze doda execute player command "/danakomenda" No ale ok, jak wroce moze sie tym zajme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 11 godzin temu, _Ronald_ napisał: Siemka najlepiej zrobić to w samym pluginie tyle że nie jest to takie łatwe. Dlaczego? Ponieważ trzeba posiadać o programach w których można pisać jave.... mówiąc krótko tego w skrypcie możesz nie napisać. Oczywiscie, ze sie da... @toppic Przeciez Ci podalem... Poprostu zmieniasz komendy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Ronald_ 2 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 10 godzin temu, Ixidi napisał: Oczywiscie, ze sie da... @toppic Przeciez Ci podalem... Poprostu zmieniasz komendy... No dobra ja powiedziałem co najlepiej zrobić.... czyli spolszczyć plugin a co do mojego pierwszego komentarza to może to źle określiłem . Ixidi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JakuB1999 0
Witam jestem tu nowy i nie potrafie zrobic tego spolszczenia
. Chodzi mi o to aby zamiast komendy ./is była komenda ./wyspa
Jeżeli gracz wpisze ./wyspa stworz to podmienia komende z IslandWorlda . Proszę o pomoc
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi