xHersx 1 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2016 Napisze ktoś mi skrypt na anty-reklame. Np ktoś spróbuje napisać ip jakiegoś serwera to żeby było *** + zeby dawało bana za reklame! :D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shazad 23 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 Z banem to ci nie polecam bo np jak zablokujesz ench to typ napisze enchant i ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 Takie coś napisałem i liczę na plusik Działa to tak: Gracz wchodzi i próbuje napisać reklamę serwera - wiadomość zamienia się na "Nie lubię reklamować! :P", do osoby co reklamuje przychodzi wiadomość "Wykryto reklamę! Zgłoszono!", reklama wysyła się wszystkim osobom z opem + konsolce, a na koniec wszystko zapisuje się w piku Reklamy.txt w lokalizacji "plugins/skript/logs". Myślę, że skrypt Ci się spodoba KOD - on chat: message contains "wbijac" or "zapraszam na" or "megadrop" or "mchc" or "wbijajcie" or "zapraszam na serwer" or "najlepszy serwer" or "nowe ip" or "ench pl" or "e n c h pl" or "ench p l" or "e n c h" or "nowy serwer" or "super serwer" or "2 serwer" or "rcmc" or "mc" or "wbijaj" or "zapraszam" or "zapraszamy": log "%player% >> napisal >> %{w.%player%}%" to "reklamy.log" set {w.%player%} to message cancel event send "&4Wykryto reklame innego serwera/strony! Wiadomosc zgloszona!" send "&f&l%player% &7>> &anapisal &7>> &c%{w.%player%}%" to all ops send "&f&l%player% &7>> &anapisal &7>> &c%{w.%player%}%" to console Ale proszę daj tego plusika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHersx 1 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2016 Dzieki, a byś mógł zrobić żeby dało automatycznie kick'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaroS 1 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2016 Po "zapraszamy:" nowa linijka: Execute console command "kick % player% Wykryto reklamę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHersx 1 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2016 Dzieki :)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHersx 1 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 22 godziny temu, KaroS napisał: Po "zapraszamy:" nowa linijka: Execute console command "kick % player% Wykryto reklamę! Wez mi to napisz poprawnie pls jestem glupi c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaroS 1 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 on chat: message contains "wbijac" or "zapraszam na" or "megadrop" or "mchc" or "wbijajcie" or "zapraszam na serwer" or "najlepszy serwer" or "nowe ip" or "ench pl" or "e n c h pl" or "ench p l" or "e n c h" or "nowy serwer" or "super serwer" or "2 serwer" or "rcmc" or "mc" or "wbijaj" or "zapraszam" or "zapraszamy": execute console command "/kick %player% Reklama" log "%player% >> napisal >> %{w.%player%}%" to "reklamy.log" set {w.%player%} to message cancel event send "&4Wykryto reklame innego serwera/strony! Wiadomosc zgloszona!" send "&f&l%player% &7>> &anapisal &7>> &c%{w.%player%}%" to all ops send "&f&l%player% &7>> &anapisal &7>> &c%{w.%player%}%" to console xHersx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xHersx 1
Napisze ktoś mi skrypt na anty-reklame. Np ktoś spróbuje napisać ip jakiegoś serwera to żeby było *** + zeby dawało bana za reklame! :D!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi