Lotto 11 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 Witam podesle mi ktos antyaure z fake-players? Wraz z potrzebnymi pluginami - wersja silnika spigot 1.7.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pan Pierdziadek 2 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 Ja za nie długo zrobię skript ale nie z zombie albo szkieletami tylko z npc (w sensie że Citizen)Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lotto 11 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 Wlasnie o to mi chodzi, jak bedziesz mial to podeslij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pan Pierdziadek 2 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 Ale jest problem, ten antycheat będzie od 1.9 ale najlepiej 1.10Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reagr 1 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 Skript się nie nada, będzie zbyt obciążał serwer. W zamian to, polecam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lotto 11
Witam podesle mi ktos antyaure z fake-players? Wraz z potrzebnymi pluginami - wersja silnika spigot 1.7.10
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi