Lolzek 1 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 Napisze mi ktos skrypt ze np jezeli ktos wpisze /test to on wykonuje wtedy /drop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacobPro 25 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 command /test: trigger: make player execute command "/drop" Dawno skryptow nie pisałem ale to chyba tak Lolzek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 10 minut temu, JacobPro napisał: command /test: trigger: make player execute command "/drop" Dawno skryptow nie pisałem ale to chyba tak A napiszesz mi jak to zrobic w format slot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacobPro 25 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 f format slot 1 of player with ... to run [make player execute command "/drop"] Chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 np format slot 16 of player with 1 of 397:3 named "&8» &eDROP Z GRACZA" to close to run [make player execute command "/drop"] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
Napisze mi ktos skrypt ze np jezeli ktos wpisze /test to on wykonuje wtedy /drop
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi