ErrorTV 8 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Witam! Chciałbym Aby Ktoś Mi Napisał Skrypt Na Ban , Kick (Wiem że Są pluginy ale mi potrzebny skrypt) Spis Skryptu: Komenda /gban <player> <reason> | Daje Bana z Powodem| Komenda /gkick <player> <reason> | Wyrzuca Z Serwera z Powodem | Tag Który Ma Być Wyświetlany Przed np. Gracz Zbanowany! Ma Wyglądać &6[&3GBan&6] Gracz Zbanowany! Nie Piszcie Że Są Pluginy Bo Mi Potrzebny Skrypt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 14 minut temu, ErrorTV napisał: Wiem że Są pluginy ale mi potrzebny skrypt Możesz podać do czego potrzebny Ci skrypt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ErrorTV 8 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 7 minut temu, speodziak napisał: Możesz podać do czego potrzebny Ci skrypt? Potrzebny mi poniewasz mam komende ban ale mam 2 plugin na też /ban i nie moge urzywać drugiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 2 godziny temu, ErrorTV napisał: 2 godziny temu, ErrorTV napisał: Podaj nazwy tych 2 pluginów, spróbuję pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Jezeli chodzi o komende ban z essentials użyj "/eban" lub "/essentials:ban" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ErrorTV 8 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 10 godzin temu, Nieznajomy11 napisał: Jezeli chodzi o komende ban z essentials użyj "/eban" lub "/essentials:ban" Nie Mam Essentials tylko mam EssentialsSkript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 5 godzin temu, ErrorTV napisał: Nie Mam Essentials tylko mam EssentialsSkript Dodaj przy odpowiedniej komendzie "aliases: twojakomenda" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ErrorTV 8 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 1 godzinę temu, Nieznajomy11 napisał: Dodaj przy odpowiedniej komendzie "aliases: twojakomenda" ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lukiz ™ (SteveN_) 2 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 Jeżeli znajdę ten plik podrzucę ci kod na pw, pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ErrorTV 8
Witam!
Chciałbym Aby Ktoś Mi Napisał Skrypt Na Ban , Kick
(Wiem że Są pluginy ale mi potrzebny skrypt)
Spis Skryptu:
Komenda /gban <player> <reason>
| Daje Bana z Powodem|
Komenda /gkick <player> <reason>
| Wyrzuca Z Serwera z Powodem |
Tag Który Ma Być Wyświetlany Przed np. Gracz Zbanowany!
Ma Wyglądać &6[&3GBan&6] Gracz Zbanowany!
Nie Piszcie Że Są Pluginy Bo Mi Potrzebny Skrypt!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi