Bawełniaty 30 Opublikowano 1 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2014 Witam! Wiem ze da się, by dane ze zmiennych wysyłało i wczytywało z MySQL.Jednakże, czy dałoby rade, by póżniej dało się je wczytać do strony internetowej? Przykład: TEST1. {zawartość zmiennej} | {y}.{m}.{d} - {h}:{m} | %player% {y} = Czas w WS Nigdy nie bawiłem się aż tak z MySQL (Najczęściej pod WordPress ;- ;) P.S. Dodatkowo, jak wyczyścił zmienną, to znikłaby ze strony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 1 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2014 Podepnij sobie mysql pod phpmyadmin i przejrzyj sobie mysql od sk. Pozniej sobie powyciagaj zmienne z odpowiednich tabelek i tyle :) #// Wykarmione z Panda Phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bawełniaty 30 Opublikowano 1 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2014 A ktoś wybitny, mógłby mi pomóc z kodem? :)Możliwe, ze będę w stanie zapłacić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bawełniaty 30
Witam!
Wiem ze da się, by dane ze zmiennych wysyłało i wczytywało z MySQL.
Jednakże, czy dałoby rade, by póżniej dało się je wczytać do strony internetowej?
Przykład:
TEST
1. {zawartość zmiennej} | {y}.{m}.{d} - {h}:{m} | %player%
{y} = Czas w WS
Nigdy nie bawiłem się aż tak z MySQL (Najczęściej pod WordPress ;- ;)
P.S. Dodatkowo, jak wyczyścił zmienną, to znikłaby ze strony :D
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi