Nieaktywny Opublikowano 7 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2016 Często mi się nudzi, lubię robić różne grafiki ale najbardziej dla innych a mogłoby się komuś przydać nawet taka prosta. Napisz na PW co zrobić, będzie w ciągu 24h gotowe. Wykonane pracę: Cytuj Cytuj Cytuj Cytuj Cytuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 Ja jestem chętny prosił bym o zrobienie grafiki serwera rpg coś podobnego do znaku Diablo 3 lub Torchlight 2 tylko że ludziki lub itemy z minecraft a na środku napis PolandLight (a pod tym małym drukiem "Wbijaj i walcz o mistrzostwo") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 2 minuty temu, Robinek napisał: Ja jestem chętny prosił bym o zrobienie grafiki serwera rpg coś podobnego do znaku Diablo 3 lub Torchlight 2 tylko że ludziki lub itemy z minecraft a na środku napis PolandLight (a pod tym małym drukiem "Wbijaj i walcz o mistrzostwo") Zrobione, nie zrozumiałem za bardzo o co chodziło ale zrobiłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 718 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 Szału nie ma, ale 1 i 3 fajne xBG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 Teraz, Ixidi napisał: Szału nie ma, ale 1 i 3 fajne Dzięki, wiem, że szału nie ma ale przynajmniej za darmo a nie jest tak źle np. HcLand. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 Logi nie o to mi chodziło coś podobnego do tego obrazka tylko zamiast malpy np ludzik z mieczem i helmem lub cos i napis PolandLight i małym drukiem pod tym "Wbijaj i walcz o mistrzostwo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 4 minuty temu, Robinek napisał: coś podobnego do tego obrazka tylko zamiast malpy np ludzik z mieczem i helmem lub cos i napis PolandLight i małym drukiem pod tym "Wbijaj i walcz o mistrzostwo" Nie zajmuje się takim czymś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 a coś takiego jak gcgard ??? tylko inna ikona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 Okej 26 minut temu, Robinek napisał: a coś takiego jak gcgard ??? tylko inna ikona z czym to będzie związane ? z minecraft ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 z minecraft RPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 Będzie około 17:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 i Jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 1 godzinę temu, Robinek napisał: i Jak? Sory nie miałem czasu. Zrobię ci około 21.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 no mam nadzieję tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 a właśnie masz serwer swój? bo jak tak moge zareklamować czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 11 minut temu, Robinek napisał: a właśnie masz serwer swój? bo jak tak moge zareklamować czy coś Posiadam serwer, możesz zreklamować. mc.happycraft.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 Gotowe. http://gcgard.pl/hosting//imgs/01728_grafika.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 Zanrałeś grafike ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 13 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2016 Giełda kaszl kaszl wtf@LogiSV a jak nie krytykować takiego shitu XDD btw. pisze się hejtujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happiś 71 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2016 brzydkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi