jasiubor 36 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Witam Mam taki problem - Nie wiem jak zrobić zmienną z koordynacjami. Możecie mi powiedzieć czy tu jest błąd ? variables: {cheater.%player%} = false command /miejscesprawdzania permission: miejscesprawdzania.sk, all.sk trigger: set player's location to {cheater.%player%} command /sprawdz <gracz> permission: sprawdz.sk, all.sk trigger: if arg 1 is set: tp %arg1% to {cheater.%player%} broadcast "&2&l%arg1% &6jest sprawdzany pod wzgledem nielegalnego oprogramowania!" else: send "&9&lMusisz wpisać nick podejrzanego gracza" Nie wiem co wpisać w miejscu gdzie pisze variables: {cheater.%player%} = cordinations ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jasiubor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jasiubor 36
Witam
Mam taki problem - Nie wiem jak zrobić zmienną z koordynacjami. Możecie mi powiedzieć czy tu jest błąd ?
variables:
{cheater.%player%} = false
command /miejscesprawdzania
permission: miejscesprawdzania.sk, all.sk
trigger:
set player's location to {cheater.%player%}
command /sprawdz <gracz>
permission: sprawdz.sk, all.sk
trigger:
if arg 1 is set:
tp %arg1% to {cheater.%player%}
broadcast "&2&l%arg1% &6jest sprawdzany pod wzgledem nielegalnego oprogramowania!"
else:
send "&9&lMusisz wpisać nick podejrzanego gracza"
Nie wiem co wpisać w miejscu gdzie pisze variables: {cheater.%player%} = cordinations ?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi