Zniszcz Monument polega na tym że jesteś w czerwonej albo niebieskiej drużynie i rozwalasz przeciwnej drużynie monument (obsydian). Niestety, ja zrobiłem możliwość zrobienia tylko jednej areny. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś dopisał za mnie
Komendy:
/destroythemonument set 1 red/blue - ustawia spawn dla drużyny
/destroythemonument setlobby - ustawia lobby
/destroythemonument setmonument red/blue - ustawia monument drużyny - JEDEN DLA KAŻDEJ DRUŻYNY
/destroythemonument leave - wychodzisz z areny
/destroythemonument join - wbijasz na lobby
/destroythemonument join 1 - Tego lepiej nie pisać - lepsze w tabliczkach
/destroythemonument money - sprawdza stan konta
/destroythemonument shop - sklepik
Aby ustawić mapę, zgraj plugin MultiverseCore czy coś, co umożliwia robienie i granie na kilku światach. Zbuduj mapę na singleplayer i nazwij ją DTM_Map. Wgraj tą mapę na serwer i wejdź na nią, ale pamiętaj, TO NIE MOŻE BYĆ GŁÓWNY ŚWIAT. Po wejściu zrób tam spawny dla drużyn z komend wyżej - To będzie od wersji 0.7
Permission:
dtm.setmonument - ustawia momumenty - JEDEN DLA KAŻDEJ DRUŻYNY
dtm.set - ustawia spawny
dtm.setlobby - ustawia lobby
Tabliczki:
Klasy:
[DTM]
class
wojownik
[DTM]
class
lucznik
Wbijanie:
Na lobby:
[DTM]
lobby
Na arenę:
[DTM]
join
Nie działa nie wiem czemu nie mogę zrobić z tym Obsydianem a jak dołączam to pisze ze taka arena nie istnieje
Pytanie
AfterProYT 7
Zniszcz Monument polega na tym że jesteś w czerwonej albo niebieskiej drużynie i rozwalasz przeciwnej drużynie monument (obsydian). Niestety, ja zrobiłem możliwość zrobienia tylko jednej areny. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś dopisał za mnie
Komendy:
/destroythemonument set 1 red/blue - ustawia spawn dla drużyny
/destroythemonument setlobby - ustawia lobby
/destroythemonument setmonument red/blue - ustawia monument drużyny - JEDEN DLA KAŻDEJ DRUŻYNY
/destroythemonument leave - wychodzisz z areny
/destroythemonument join - wbijasz na lobby
/destroythemonument join 1 - Tego lepiej nie pisać - lepsze w tabliczkach
/destroythemonument money - sprawdza stan konta
/destroythemonument shop - sklepik
Aby ustawić mapę, zgraj plugin MultiverseCore czy coś, co umożliwia robienie i granie na kilku światach. Zbuduj mapę na singleplayer i nazwij ją DTM_Map. Wgraj tą mapę na serwer i wejdź na nią, ale pamiętaj, TO NIE MOŻE BYĆ GŁÓWNY ŚWIAT. Po wejściu zrób tam spawny dla drużyn z komend wyżej - To będzie od wersji 0.7
Permission:
dtm.setmonument - ustawia momumenty - JEDEN DLA KAŻDEJ DRUŻYNY
dtm.set - ustawia spawny
dtm.setlobby - ustawia lobby
Tabliczki:
Klasy:
[DTM]
class
wojownik
[DTM]
class
lucznik
Wbijanie:
Na lobby:
[DTM]
lobby
Na arenę:
[DTM]
join
Nie działa nie wiem czemu nie mogę zrobić z tym Obsydianem a jak dołączam to pisze ze taka arena nie istnieje
Edytowane przez WojciuOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/12810-destroythemonument-zniszcz-monument-na-tw%C3%B3j-serwer/Udostępnij na innych stronach
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi