Sp1di 1 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Hej napisałby mi ktoś skrypt albo powiedział jak zrobić, żeby gracz mógł używać komend /spawn /tpa co godzinę a vip bez ograniczeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Oto przykład: Cytuj command /spawn: permission: spawn.logisv permission message: &8> &7Komende mozesz uzywac co &61 godzine trigger: send "&8> &7Teleportowanie na &6spawn" execute console command "/pex user %player% remove spawn.logisv" wait 2 tick teleport the player to {spawn.logisv} execute console command "/pex user %player% add spawn.logisv" command /setspawn: permission: spawn.logisv.admin permission message: &8> &7Nie mozesz uzyc tej komendy trigger: set {y} to x-location of player set {z} to z-location of player set {spawn.logisv} to location of player send "&8> &7Ustawono spawn" command /spawn:vip: permission: spawn.logisv.vip permission message: &8> &7Komende mozesz uzywac co &61 godzine trigger: send "&8> &7Teleportowanie na &6spawn" wait 2 tick teleport the player to {spawn.logisv} zawsze coś, wiem, że nie dużo ale liczę na like i można by było to zrobić inaczej ale ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sp1di 1
Hej napisałby mi ktoś skrypt albo powiedział jak zrobić, żeby gracz mógł używać komend /spawn /tpa co godzinę a vip bez ograniczeń?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi