xBG 39 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 (edytowane) Hc-Land.ench.pl MediumHc Witam chciałbym wam przedstawić mój serwer MediumHc z innowacyjnymi rozwiązaniami Wszystkie potrzebne komendy znjadziesz pod komendą /pomoc Film/Prezentacja : TS:Niebawem... WWW(itemshop) : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! IP : Hc-Land.ench.pl W planach mamy przenosiny na wersję 1.9 lecz nie jesteśmy robotami... Screeny: dodam jutro bo nie zrobiłem jeszcze Start: 09.07.2016 Godzina 15:00 Edytowane 8 lipca 2016 przez _an0 formatowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userMacieG 15 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Serwer mediumhc (czyli easyhc) na enderchest (+ pewnie paczka z neta). Gildie to pewnie FG. Ubogi opis. Ocena: -1000000/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPQ65 49 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Jest cos ekscytujacego ze oplaca sie wbic na twoj serwer? Czym sie wyroznia od innych hc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 8 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 1.Nie paczka.... Opłaca sie wbic na serwer mamy autorskie /staty dobry gameplay wbij a poznasz reszte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userMacieG 15 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 (edytowane) 6 minut temu, Candy111 napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość Usuń serwer Jaki ciekawy serwer, i do tego oryginalny. xD Takie true. @Topic Ten serwer to dno. Większe niż myślałem. Spawn moja kuzynka 10 letnia by lepiej zrobiła. Autorski serwer że hej: - Boyfarmer, - Stoniarka, - Nieskończone miesko, - Różdżka na spawn pewnie east'a zbugowana. - Sandfarmer, - CobbleX i coś tam jeszcze. @Edit Serwer MediumHC hahahah leże i nie wstaje... Edytowane 8 lipca 2016 przez userMacieG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 8 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Spawn mój nieudolny umyslowo kolega budowal zachwyca sie tym spawnem boyfamery itp mozna usunac rozdza nie jest easta xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koveek 34 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 Po co robić serwery SV+G skoro tego jest masa, w sumie nawet nie wiem czy nie jest tego najwięcej na obecnym "rynku". Może byś się wziął za coś bardziej kreatywnego? Serwer SV+G nie ma szans się przebić, ponieważ jest tego obecnie za dużo... Macie wszystko co przeciętny serwer, nic nowego. Żadnych innowacji.. NIC Ocena: 0/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 Jeżeli chcesz to dam Ci skripty na RealLife tylko byś zmienił tryb serwera a ja bym Ci pomugł z grafikami itd. Jeżeli chcesz pisz na PW lub na skype GcGardEH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 34 minuty temu, LogiSV napisał: Jeżeli chcesz to dam Ci skripty na RealLife tylko byś zmienił tryb serwera a ja bym Ci pomugł z grafikami itd. Jeżeli chcesz pisz na PW lub na skype GcGardEH Narazie pisze pluginy serwer nie działa kupie maszyne za kilka miesięcy z domena na lepszym hostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 5 minut temu, xBG napisał: Narazie pisze pluginy serwer nie działa kupie maszyne za kilka miesięcy z domena na lepszym hostingu Ale czy chcesz zmienic tryb aby było więcej graczy i dać skripty na RealLife Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 2 godziny temu, LogiSV napisał: Ale czy chcesz zmienic tryb aby było więcej graczy i dać skripty na RealLife 2 godziny temu, LogiSV napisał: Ale czy chcesz zmienic tryb aby było więcej graczy i dać skripty na RealLife Narazie nie zmieniam trybu pisze pluginy na mediumhc a później pvp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 Do zamknecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi