Skocz do zawartości
  • 0

więzienie

MarLozTV
 Udostępnij

Pytanie

Witam bardzo serdecznie bardzo prosze o napisanie dość długiego skryptu " więzienie " i co taki skrypt miał by robić : 
komendą /kara < nick > <czas> ( najlepiej w sekundach ) < powód > ( ale ten powód nie konieczny fajnie jak będzie ale nie konieczne to )
taką komenda aby przenosiło wybranego gracza do więzienia na dany czas i niech mu pisze " zostałeś ukarany przez < nick osoby która dała mu kare > na czas < czas kary > z powodu ( i to nie konieczne jest ) 
do tego komenda /setwiezienie 
ta komenda aby ustawiała gdzie gracz ma się respić po ukaraniu
komenda /setwiezieniewyjscie ta komenda aby ustawiała po odczekaniu kary gdzie gracz ma się zrespić 
komenda /unkara <nick > aby ta komenda usuwała karę osobie 
i to chyba tyle jeszcze jak się da aby ta osoba co odbywa kare nie mogła używać komend typu /spawn / msg / tpa i tak dalej :)
 jeszcze tylko nie wiem czy da się tak skrypt zrobić aby jak ktoś wyjdzie z serwera podczas kary dalej był w tym więzieniu czy to już są jakieś flagi do worldguard tego nie jestem pewny i permisje dla admina to może być tylko " więzienie* " i niech to odpowiada za usadzanie ludzi do więzienia 

P.S jak by się jeszcze dało aby komenda /czas była i pokazywała ile jeszcze czasu zostało do odbycia kary i permisja moz ebyć " wiezienie.czas " abym to mógł dac dla rangi gracza :) 

wiem ze to dosyć długo skrypt nie wiem czy komus chciało by się coś takiego pisać ale jak ktoś napiszę będe naprawdę bardzo wdzięczny z góry dziękuję i pozdrawiam . 

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...