Nieaktywny Opublikowano 27 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2016 Prosze na niektóre fragmenty tego podania, patrzeć przez palce. Jako iż zauważyłem, że rekrutacja została otwarta, to postanowiłem że spróbuje swoich sił Zwiem się Kacper, mam 15 lat. Urodzony w Tarnowie, choleryk od zawsze. Moją pasją jest informatyka, jak i matematyka, czy historia. Można też pod ten fragment podpiąć język polski. Ubiegam się o posade Moderatora Minecraft. Dobrze, przejdźmy do wymagań. Zachowanie - do tego się musze przyznać. Klnę jak szewc w średniowieczu. Można to zauważyć, po nie dokońca kulturalnych, moich wypowiedziach. Mam na końcie aktualnie 3 punkty za spam (czasem też "offtopuje"). Aktywność - jest, czasem nawet nadmierna. Można mnie najczęściej zobaczyć na Discordzie. Co do czasu na forum - istnieje na tym forum, od czasów serwera SBW. Więc ten punkt także spełniam. Żeby już nie wyjść na takiego egoistę i idiotę jak mnie nazywają, zaczne wymieniać dlaczego nadaję się na to stanowisko. Po pierwsze Logiczne myślenie. Kiedy staram się w życiu codziennym rozwiązać konflikt, to wysłuchuje obu stron i proponuje korzystną ugodę dla obu stron. Po drugie Znajomość środowiska. Śledzę różne fora dot. gry Minecraft. Wiem co się dzieje na bieżąco. Po trzecie Nie lubie używać w swojej wypowiedzi tych samych wyrazów. Nagminie używam też skomplikowanych słów, jak i kolokwializmów, dzięki czemu moja wypowiedź jest przejrzysta i zawsze wyargumentowana. Po czwarte Samo forum, chciałbym by ono nabrało życia, jeśli chodzi o inną tematykę niż skrypty. Może bym serię z pisania pluginów zaczął pisać, kto wie? W sumie to tyle, mam nadzieję że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/11865-_an0/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piratjsk 700 Opublikowano 27 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2016 Podanie zaakceptowane. Rangę zaraz otrzymasz. Pamiętaj tylko, że jeśli będąc moderatorem zaczniesz się źle zachowywać to oprócz tego, że stracisz rangę, dostaniesz jeszcze więcej pkt niż byś dostał będąc zwykłym użytkownikiem. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/11865-_an0/#findComment-84662 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi