Mati 0 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 mam problem trohce zapisem chciałbym abyście cos dla mnie zrobili chce abyście podali mi wasz skript caly folder z tym skryptem zapisanym podesłany może być z chomikuj proszę o link link Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! skript nie mojego autorstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoksikThePlayer 1 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 Cytuj Pluginy pobieraj z bukkit.dev. Pobierz skript. Zainstaluj go. Następnie wchodzisz do folderu tego z Skript. Następnie wchodzisz do skriptów i usuwasz wszystko. Gdy to juz zrobisz zrób sobie tam nowy plik i nazwij go byle jak no: Bronie.sk i wejdź w niego wklej ten kod i zapisz i tyle skrypt dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mati 0 Opublikowano 24 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 ale ja mam problem ze jak go zapisuje cos mi pisze ze cos się tam usuwa chce abyście sami go zapisali podali mi na chomikuj np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 steel 18 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mati 0
mam problem trohce zapisem chciałbym abyście cos dla mnie zrobili chce abyście podali mi wasz skript caly folder z tym skryptem zapisanym podesłany może być z chomikuj proszę o link
link Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
skript nie mojego autorstwa
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi