Czy zmieniłby mi ktoś wszystkie skrypty tak aby działały tylko na jednym świecie?Coś kombinowałem,player is in "world"ale nie zawsze wychodziło. Z góry bardzo dziękuję
Plik motd proszę o skonfigurowanie tak, aby po wejściu na świat "world" wyświetlało się to co jest w tym skripcie.
Robię serwerownie na jednym serwerze, ponieważ serwer mam na darmowym hostingu aternos i nie można łączyć serwerów.
Czy ktoś dałby mi pomysły na taki serwer? napiszcie mi w odpowiedzi
Napiszę jeszcze jeden temat Czy zmieniłby mi ktoś wszystkie skrypty tak aby działały tylko na jednym świecie? Bo jeszcze potrzebuję! Pomóż: (jeszcze nie napisalem)
Pytanie
_Ronald_ 2
Czy zmieniłby mi ktoś wszystkie skrypty tak aby działały tylko na jednym świecie? Coś kombinowałem, player is in "world" ale nie zawsze wychodziło. Z góry bardzo dziękuję
Plik motd proszę o skonfigurowanie tak, aby po wejściu na świat "world" wyświetlało się to co jest w tym skripcie.
Robię serwerownie na jednym serwerze, ponieważ serwer mam na darmowym hostingu aternos i nie można łączyć serwerów.
Czy ktoś dałby mi pomysły na taki serwer? napiszcie mi w odpowiedzi
Napiszę jeszcze jeden temat Czy zmieniłby mi ktoś wszystkie skrypty tak aby działały tylko na jednym świecie? Bo jeszcze potrzebuję! Pomóż: (jeszcze nie napisalem)
motd.sk
start.sk
stoniarka.sk
Edytowane przez _Ronald_Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/11627-pomocy-czy-pom%C3%B3g%C5%82by-mi-kto%C5%9B-zmieni%C4%87-par%C4%99-skrypt%C3%B3w/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi