TheMikuś 0 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Witajcie ludzie!!! Czy da się zrobić coś takiego (potrzebuje do trybu), że np. po wpisaniu komendy /zmien villager - zamienia gracza w willagera (wygląd gracza, gracz może chodzić bić innych ale inni widzą go jako villagera)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 megabeka 184 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 (edytowane) Jest na to plugin chyba MobDiguse Edytowane 24 kwietnia 2016 przez megabeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMikuś 0 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Ale prosiłem o skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacoobekXD 7 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Jest plugin. Bardziej opłaci ci się plugin. megabeka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMikuś 0 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Wiem, że mi się bardzie opłaci ale proszę o skrypt bo potrzebuje tego!!! Przeczytajcie uważnie: POTRZEBUJE SKRYPTU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychowsky_YT 2 Opublikowano 1 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2016 @up nie da się tego zrobić w sk ****** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheMikuś 0
Witajcie ludzie!!!
Czy da się zrobić coś takiego (potrzebuje do trybu), że np. po wpisaniu komendy /zmien villager - zamienia gracza w willagera (wygląd gracza, gracz może chodzić bić innych ale inni widzą go jako villagera)?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi