Witam napisze ktoś skrypt na kupienie teleportacji
Tworzymy tabliczke w 1 lini wpisujemy [map] ,a w 1 pomieszczenie1
ona zamienia zmienia się na napis w 1 linijce [&2Zombie &cWars] , w 2 &7Pomieszczenie 1 ,w 3 &6Koszt: &320 ,a w 4 &cCzas: &3 40 sekund
gdy na to klikniemy i mamy 30 emeraldow to tepa nas w kordy 0 100 0 i po 40 sekundach tepa nas z powrotem w to miejsce gdzie wcisneliśmy tabliczkę ,a gdy nie mamy tych emeraldow to pisze "&aNie masz wystarczająco Emeraldow"
JA MAM już kawałek skryptu na to żeby nas tepało w te kordy i z powrotem po 40 sekundach
set {_back} to location of player
teleport player to location (0, 100, 0)
send "&a&oJestes bezpieczny na 40 sekund!"
wait 40 seconds
teleport player to location of {_back}
Pytanie
slawek3231 3
Witam napisze ktoś skrypt na kupienie teleportacji
Tworzymy tabliczke w 1 lini wpisujemy [map] ,a w 1 pomieszczenie1
ona zamienia zmienia się na napis w 1 linijce [&2Zombie &cWars] , w 2 &7Pomieszczenie 1 ,w 3 &6Koszt: &320 ,a w 4 &cCzas: &3 40 sekund
gdy na to klikniemy i mamy 30 emeraldow to tepa nas w kordy 0 100 0 i po 40 sekundach tepa nas z powrotem w to miejsce gdzie wcisneliśmy tabliczkę ,a gdy nie mamy tych emeraldow to pisze "&aNie masz wystarczająco Emeraldow"
JA MAM już kawałek skryptu na to żeby nas tepało w te kordy i z powrotem po 40 sekundach
set {_back} to location of player teleport player to location (0, 100, 0) send "&a&oJestes bezpieczny na 40 sekund!" wait 40 seconds teleport player to location of {_back}
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi