Klaudiusz258 4 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2016 Siemka, jak zrobić że gdy klikniemy na jakiegos citizensa o nazwie "test" wykona się jakaś komenda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 22 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2016 (edytowane) W dokumentacji są 2 eventy takie ale jeden ślepy ja używam on click on an entity: Czy jakoś tak (pisane z pamięci a nie patrzyłem z miesiąc lub 2 na ten event :)) Edytowane 22 kwietnia 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klaudiusz258 4 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2016 A mógł byś mi ten kod na to podać bo jakoś tego nie mogę znaleść ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klaudiusz258 4 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2016 Temat do zamkniecia, poradziłem sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Klaudiusz258 4
Siemka, jak zrobić że gdy klikniemy na jakiegos citizensa o nazwie "test" wykona się jakaś komenda?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi