Jm Jocker 1 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 (edytowane) Co tutaj nie pasuje? command /wlucznia: trigger: give 1 stick "&cWlucznia" to player's tool on rightclick witch stick: name of tool of player contains "&cWlucznia": execute player command "particles" Edytowane 15 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 21 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 1. name of player's tool is "x": 2. give 1 stick with name "x" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 21 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 command /wlucznia: trigger: give 1 stick named "&cWlucznia" to player on rightclick with stick: name of player's tool contains "&cWlucznia": execute player command "/particles" Nie testowałem, ale powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jm Jocker 1 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 Nadal mi Wyskakuje jeden Bląd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 21 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 (edytowane) Zmień on leftclick witch stick: na on leftclick with stick: w linii 1. Edytowane 21 kwietnia 2016 przez TechnicalPlay Przeoczenie pewnej rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jm Jocker 1 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 Ciagle ten sam Błąd ;( Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drez 2 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 (edytowane) command /wlucznia: trigger: give 1 stick named "&cWlucznia" to player's tool on rightclick with stick: name of tool of player contains "&cWlucznia": execute player command "particles" przetestowane, 0 błędów LICZE NA LIKE Edytowane 21 kwietnia 2016 przez drez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jm Jocker 1 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 Spoko Sprawdze Na jakiej Wersji Sprawdzełes skrypt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drez 2 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 1.7.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jm Jocker 1 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 Ja tak samo A potrzebny jest do tego jakis dodatek Skript? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drez 2 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jm Jocker 1 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 To Ja niemam pomyslu co sie dzieje ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drez 2 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 zainstaluj Skquery cos takiego byc moze pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 21 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 Wyślij kod tego skryptu!!! Inaczej Ci nie będę umiał pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jm Jocker 1 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 Jak mam rozumieć wysłanie kodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drez 2 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 kod = cały skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 21 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 Skrypt mi wyślij. Po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jm Jocker 1 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 Mam wysłać pastybin czy zrobić download? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 21 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 Pastebin wyślij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jm Jocker 1 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 (edytowane) Edytowane 15 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 21 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 I to jest cały kod? Jeżeli tak, to błąd jest w innym skrypcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jm Jocker 1
Co tutaj nie pasuje?
command /wlucznia: trigger: give 1 stick "&cWlucznia" to player's tool on rightclick witch stick: name of tool of player contains "&cWlucznia": execute player command "particles"
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi