xKubeQ 0 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2016 Witam. Napiszcie mi skript na : [DEGRAD}" /degrad nick ranga [DEGRAD] NICK zostal zdegradowany z rangi [RANGA] [DEGRAD] Dziekujemy za gre [AWANS] /awans nick ranga [AWANS] NICK zostal awansowany do rangi [RANGA] [AWANS] Gratulujemy Administracja [YOUTUBE] /youtuber NICK [YOUTUBE] NICK został nowym youtuberem serwera [YOUTUBE] Pozdrawiamy Administracja serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drez 2 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2016 napisz jakie chcesz rangi bedzie latwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PapcioSmeerf 22 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2016 (edytowane) 29 minut temu, xKubeQ napisał: Witam. Napiszcie mi skript na : [DEGRAD}" /degrad nick ranga [DEGRAD] NICK zostal zdegradowany z rangi [RANGA] [DEGRAD] Dziekujemy za gre [AWANS] /awans nick ranga [AWANS] NICK zostal awansowany do rangi [RANGA] [AWANS] Gratulujemy Administracja [YOUTUBE] /youtuber NICK [YOUTUBE] NICK został nowym youtuberem serwera [YOUTUBE] Pozdrawiamy Administracja serwera Okej mam juz napisane: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Komendy: ¤ /degrad <nick> <ranga> (Ranga, do ktorej gracz bedzie degradowany) ¤ /awans <nick> <ranga> (Ranga, do ktorej gracz bedzie awansowany) ¤ /youtuber <nick> (W options na poczatku skryptu ustaw w 'RangaYouTube' nazwe rangi z PermissionsEx) Do działania potrzebujesz PermissionsEx oraz Skript Edytowane 20 kwietnia 2016 przez Zaaxel ninecraster i xKubeQ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xKubeQ 0 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2016 ok wszystko mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xKubeQ 0
Witam.
Napiszcie mi skript na :
[DEGRAD}" /degrad nick ranga
[DEGRAD] NICK zostal zdegradowany z rangi [RANGA]
[DEGRAD] Dziekujemy za gre
[AWANS] /awans nick ranga
[AWANS] NICK zostal awansowany do rangi [RANGA]
[AWANS] Gratulujemy Administracja
[YOUTUBE] /youtuber NICK
[YOUTUBE] NICK został nowym youtuberem serwera