NaciukanY 11 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2016 Witam czy pomógł by mi ktoś zrobić przykład: Gracz jest na bloku 0,0 to pisze mu np send "spawn" na bloku 0,100 'kordy 0 , 100' w kazda strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 19 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2016 (edytowane) 21 minut temu, Sweey napisał: walk: if event x-coordinate is 0: if event z-coordinate is 0: message "spawn" Nie wiem o co ci chodzi... p.s. @NaciukanY taki jesteś dobry w tych skryptach czemu sam nie zrobisz? To jest dział pomocy. Ten komentarz był bardzo potrzebny. Od kiedy robi się takiego jak walk: Jak już pomagasz to trzymaj się zasad SSCC(chyba obejmuję te eventy) on walk: if block under player x coordinate is 0: if block under player z coordinate is 0: send "Siema" Powinno działać. Jak coś daj błędy pw, kappa. Edytowane 19 kwietnia 2016 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NaciukanY 11
Witam czy pomógł by mi ktoś zrobić przykład:
Gracz jest na bloku 0,0 to pisze mu np send "spawn"
na bloku 0,100 'kordy 0 , 100' w kazda strone
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi