CZatmix PlayGames 2 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 Witam! Mam Plugin na gildie funnyguilds i widziałem na innm serwerze ze w tym pluginie jest komenda /skarbiec otwiera to skrzynie wielkości 2 dużych skrzyń i to mogą otworzyć i brac tylko członkowie gildii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBG 39 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 funnyguild nie obsługuje sk musisz mieć własne gildie w sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBG 39 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 3 godziny temu, Sweey napisał: Jest na to plugin od KanibalZa... Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość Download: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!(SKAN: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!)Uprawnienie dla admina: fgskz.admin @xBarteG Funnyguilds Może obsługiwać SK... a to nie wiedziałem wcześniej nie obsługiwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychowsky_YT 2 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2016 plugin kanibalZ CZatmix PlayGames 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CZatmix PlayGames 2 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 ok thx do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
CZatmix PlayGames 2
Witam!
Mam Plugin na gildie funnyguilds i widziałem na innm serwerze ze w tym pluginie jest komenda /skarbiec otwiera to skrzynie wielkości 2 dużych skrzyń i to mogą otworzyć i brac tylko członkowie gildii
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi