KurytPL Againn 0 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2016 Skrypt #1 Blokada craftowania Butelek Skrypt #2 Jest 0.01% aby z stone dostać coinsy czyli gwiazdka pirotechniczna z nazwą "&6Coins" i w lore "&cMozesz za ten przedmiot kupic itemy na spawnie!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacobPro 25 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2016 on break of stone: chance of 0.01%: drop 1 nether star named "&6Coins" with lore "&cMozesz za ten przedmiot kupic itemy na spawnie!" Coinsy on craft: if item is bottle: cancel event send "&cNie mozesz craftowac butelek!" Butelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KurytPL Againn 0 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2016 (edytowane) Butelki da się craftować Poza tym to nie jest gwiazdka pirotechniczna Edytowane 14 kwietnia 2016 przez KurytPL Againn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PapcioSmeerf 22 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2016 (edytowane) Tutaj masz na coinsy: on break of stone: chance of 0.01%: give 1 firework star named "&6Coins" with lore "&cMozesz za ten przedmiot kupic itemy na spawnie!" to the player Na buteleczki: on script load: register new shaped recipe for glass using none, none, none, glass, none, glass, none, glass, none register new shaped recipe for glass using glass, none, glass, none, glass, none, none, none, none Nie testowane i nie wiem czy działa //EDIT Teraz jak ktoś będzie chciał stworzyć buteleczke to powinno wychodzić mu szkło Edytowane 14 kwietnia 2016 przez Zaaxel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KurytPL Againn 0 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2016 1 godzinę temu, Zaaxel napisał: Tutaj masz na coinsy: on break of stone: chance of 0.01%: give 1 firework star named "&6Coins" with lore "&cMozesz za ten przedmiot kupic itemy na spawnie!" to the player Na buteleczki: on script load: register new shaped recipe for glass bottle using none, none, none, glass, none, glass, none, glass, none register new shaped recipe for glass bottle using glass, none, glass, none, glass, none, none, none, none Nie testowane i nie wiem czy działa Ale tu jest skrypt na crafting buteleczek a ja chce właśnie na odwrót. Ja chce wyłączyć DROP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PapcioSmeerf 22 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2016 5 minut temu, KurytPL Againn napisał: Ale tu jest skrypt na crafting buteleczek a ja chce właśnie na odwrót. Ja chce wyłączyć DROP. Poprawiłem Patrz post powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2016 "Gwiazda pirotechniczna" hahahahahaha nie ma czegoś takiego w mc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PapcioSmeerf 22 Opublikowano 15 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2016 2 godziny temu, Crystal_PL napisał: "Gwiazda pirotechniczna" hahahahahaha nie ma czegoś takiego w mc. Wpisz w google: gwiada pirotechniczna minecraft I wyskoczy co "firework star" To z czego robi się fajerwerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NapewnoNieTak 0 Opublikowano 16 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2016 Masz tu skrypt na coins Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KurytPL Againn 0
Skrypt #1
Blokada craftowania Butelek
Skrypt #2
Jest 0.01% aby z stone dostać coinsy czyli gwiazdka pirotechniczna z nazwą "&6Coins" i w lore "&cMozesz za ten przedmiot kupic itemy na spawnie!"
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi