bekir1231 0 Opublikowano 21 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2016 (edytowane) Witam! Chwilowo mam taki kod: Otwieram skrzynkę i jeśli wydropi diament i emerald żeby wypisał w ogłoszeniu itemy które wydropilem z tej skrzynkiChce aby po ogłoszeniu "&c%player% &7otworzyl &9PremiumCase &7i otworzyl: " - item " " - item " Edytowane 6 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bekir1231 0 Opublikowano 21 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 marca 2016 To wyglada tak: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! po zrobieniu... Ale ja chce zrobic ze jesli wydropie to i to zeby wiadomosc " &c%player% &7otworzyl &9PremiumCase &7i otrzymal: " sie nie powtarzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3290 4 Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 (edytowane) niestety musisz sobie wytabować Edytowane 6 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bekir1231 0 Opublikowano 22 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 4 godziny temu, PolskiWafel napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! niestety musisz sobie wytabować Nie o to chodzi, wtedy ogloszenie o nicku bedzie sie powtarzalo i brzydko bedzie wygladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3290 4 Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 No właśnie teraz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bekir1231 0
Witam!
Chwilowo mam taki kod:
Otwieram skrzynkę i jeśli wydropi diament i emerald żeby wypisał w ogłoszeniu itemy które wydropilem z tej skrzynkiChce aby po ogłoszeniu
"&c%player% &7otworzyl &9PremiumCase &7i otworzyl: " - item " " - item "
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi