Swiea 0 Opublikowano 17 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 Witam moze ktos mi napiac skrypt na barbc tu ss jak ma to wygladac Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jagodowy1337 0 Opublikowano 17 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 command /barbc [<text>] [<number>]: trigger: if player has permissions "barbc.admin": if arg 1 is set: if arg 2 is set: create timed bar with text "&4&o%player%&8: &6&o%coloured arg 1%" to all players for number-arg seconds else: send "&7Uzycie: &6&o/barbc %coloured arg 1% &6&o<czas>&7!" to player else: send "&7Uzycie: &6&o/barbc <text> <czas>&7!" to player else: send "&cNie masz dostepu." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Swiea 0 Opublikowano 17 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 2 minuty temu, Jagodowy1337 napisał: Jagodowy wklejam ten skrypt pisze na serwerze np ./barbc TEST 20 nic mi nie wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacobPro 25 Opublikowano 17 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 Zainstaluj plugin BarAPI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Swiea 0 Opublikowano 17 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 mam BarAPI Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jagodowy1337 0 Opublikowano 17 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 Mi wszystko pieknie dziala. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Swiea 0 Opublikowano 17 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 Mam wgrane BarAPI wgrałem to do folderu Skript wpisuje ./barbc TEST 20 wysyłam komende i nic cisza A wszystko tam napisane jest gotowe do wklejenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 17 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 11 minut temu, Swiea napisał: mam wgrane BarAPI wgrałem to do folderu Skript Ale BarAPI nie wgrywa się do folderu skript... chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Swiea 0 Opublikowano 17 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 to wiem to jest plugin i mam go osobno 3 minuty temu, HaX1oR napisał: Ale BarAPI nie wgrywa się do folderu skript... chyba Hax1or umiesz do skryptu dodawać permisje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 17 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 @Swiea Tak a czemu pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Swiea 0 Opublikowano 17 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 Bys mi dodał do 1 skryptu permisje? bo moje umiejętności są równe 0 2 minuty temu, HaX1oR napisał: @Swiea Tak a czemu pytasz? mozesz prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 17 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 @Swiea Jeżeli chodziło tobie abym napisał to w innym temacie to proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 megabeka 184 Opublikowano 18 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2016 Ja tez mialelm z tym problem tu jest potrzebny Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Mi pomogl ale niewiem czy wam tez Sirius Black 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Swiea 0
Witam moze ktos mi napiac skrypt na barbc tu ss jak ma to wygladac
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi