Letoowy 0 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 Potrzebny mi skrypt "anty faworka". Chodzi o to,ze gdy admin wyciagnie np miecz z gma i da go jakiemuś graczowi to na mieczu bedzie pisać kto go dał, ew. kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Letoowy 0 Opublikowano 19 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 @reef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Kowalczyk 13 Opublikowano 19 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 Mozesz uzyc do tego eventu: on inventory click: <---- WildSkript potem sprawdzasz czy ma gamemoda, i jescze, np. permissie, nastepnie do tego itemy tworzysz lore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 19 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2016 (edytowane) @Marcin Kowalczyk on prosil o sk nie o porade -,- Lajg pls on drop: if player has permission "admto.ja": if player gamemode is creative: set {_lol} to player set {_item} to dropped item send "%{_lol}% &7wyrzucil z gm'a item(&8%{_item}%"&7)" Edytowane 19 marca 2016 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Letoowy 0
Potrzebny mi skrypt "anty faworka". Chodzi o to,ze gdy admin wyciagnie np miecz z gma i da go jakiemuś graczowi to na mieczu bedzie pisać kto go dał, ew. kiedy.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi