JacoobekXD 7 Opublikowano 14 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2016 Witam mam problem z skryptem. Gdy napiszę "on dismount:" pisze mi, że taki event nie istnieje. Jak można go zastąpić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 14 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2016 on vehicle exit JacoobekXD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacoobekXD 7 Opublikowano 15 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 marca 2016 @bvcz Mam takowy skrypt: Cytuj on vehicle exit: vehicle of player is horse: remove saddle from event-horse remove iron armor from event-horse remove gold armor from event-horse remove diamond armor from event-horse kill the event-horse I wyskakują mi błędy typu, że nie można usunąć niczego z konia Mógłbyś napisać skrypt, lub powiedzieć jak to zrobić ? Lub co zastosować Byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thorgal 21 Opublikowano 15 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2016 A sproboj zamienic wszystkie horse na vehicle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacoobekXD 7 Opublikowano 15 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 marca 2016 @Inkrypto Nic nie dało, jeszcze wiecej błędów typu, że "vehicle is not an item typu" czy coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 15 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2016 Zmień event-horse na event-entity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacoobekXD 7 Opublikowano 16 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 @bvcz Nie wywala błędów, ale nie zabija tego konia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JacoobekXD 7
Witam mam problem z skryptem.
Gdy napiszę "on dismount:" pisze mi, że taki event nie istnieje. Jak można go zastąpić?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi