zbudekk 1 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Chodzi mi o to, gdy ktos spami na msg wiadomosciami to wyswietla sie "&4Wykryto spam!" cos jak na centrump*p.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PapcioSmeerf 22 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Można ustawić, że co jakiś czas można aby wysłać na /msg. Na przykład komenda /msg co 10 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zbudekk 1 Opublikowano 3 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 O to mi właśnie chodzi ;D Mozesz mi powiedziec jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PapcioSmeerf 22 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Spróbuj tego Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jeżeli działa jak chciałeś daj "+" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zbudekk 1 Opublikowano 3 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Gdy napisze coś do kogos to mnie kickuje za takie cos : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 on join: set {msg::%player%} to now on command "msg": if difference between {msg::%player%} and now is smaller than 10 seconds: send "&cNa msg mozna pisac co 10 sec!" stop set {msg::%player%} to now stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PapcioSmeerf 22 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Grunt że chciałem pomóc Dziś nic nie napisze bo mi się wszystko myli (Dziękuję ci szkoło za to) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zbudekk 1 Opublikowano 3 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - nadal nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 on join: set {msg::%player%} to now on command "msg": if difference between {msg::%player%} and now is smaller than 10 seconds: cancel event send "&cNa msg mozna pisac co 10 sec!" stop set {msg::%player%} to now stop Głupi ja Teraz działa. zbudekk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zbudekk 1 Opublikowano 3 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Wielkie dzięki ;D Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zbudekk 1
Chodzi mi o to, gdy ktos spami na msg wiadomosciami to wyswietla sie "&4Wykryto spam!" cos jak na centrump*p.pl
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi