Usunięty#1209 6 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 Witam czy ktoś może dla mnie zrobić kilka skryptów a mianowicie po wpisaniu /add [<text>] zapisuje sie to w pliku add.yml po wpisaniu /ww Wyswietla sie wszystko co jest zapisane w add.yml po wpisaniu komedy /ll [<text>] zapisuje sie to a po wpisaniu komedy /lw wyswietla sie to co sie wpisalo w zmiennej Oraz jak np mam plik confing.yml to zeby skrypt sprawdzil czy np drop jest true czy false jezeli jest true to dropia przedmioty a jezeli jest na false to nic nie dropi z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SeRyJnY 5 Opublikowano 17 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2016 Cytuj on break of stone: if {xxx} is set: chance of 5%: add 1 apple to player To do ostatniego !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#1209 6 Opublikowano 17 lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2016 @SeRyJnY Chyba nie umiesz czytać ta zmienna ma być wczytana z pliku yml jak to pisze na gorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#1209 6
Witam czy ktoś może dla mnie zrobić kilka skryptów a mianowicie
po wpisaniu /add [<text>] zapisuje sie to w pliku add.yml
po wpisaniu /ww Wyswietla sie wszystko co jest zapisane w add.yml
po wpisaniu komedy /ll [<text>] zapisuje sie to
a po wpisaniu komedy /lw wyswietla sie to co sie wpisalo w zmiennej
Oraz jak np mam plik confing.yml to zeby skrypt
sprawdzil czy np drop jest true czy false
jezeli jest true to dropia przedmioty
a jezeli jest na false to nic nie dropi
z gory dzieki