GMGamer PL 1 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Chcę aby ktoś mi napisał skrypt na czyszczenie czatu i anty flood! HaX1oR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Łapaj... command /czysc: description: Wyczyszczanie chatu! usage: /czysc permission: skript.czysc trigger: loop 200 times: broadcast " " wait 1 tick broadcast "&8[&9(SERWER)&8] &cChat zostal wyczyszczony!" stop on chat: if player do not have permissions "flood.admin": message contains "!!!!" or "....." or "@@@@" or "####" or "$$$$" or "%%%%" or "^^^^" or "&&&&" or "((((" or "))))" or "????" or "?!?!" or "aaaa" or "bbbb" or "cccc" or "dddd" or "eeee" or "ffff" or "gggg" or "hhhh" or "iiii" or "jjjj" or "kkkk" or "llll" or "mmmm" or "nnnn" or "oooo" or "pppp" or "uuuu" or "qqqq" or "rrrr" or "ssss" or "tttt" or "vvvv" or "wwww" or "xxxx" or "yyyy" or "zzzz" or "1111" or "2222" or "3333" or "4444" or "5555" or "6666" or "7777" or "8888" or "9999" or "0000": cancel event send "&[&9(SERWER)&8] &cZakaz flood'u!" GMGamer PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) vatriables: {chat} = true command /czat [<text>]: permission: chat.moderacja permission message: &cNAJN! trigger: if arg 1 is "czysc": loop 100 times: send "&l" to all players wait 1 second send "&cChat wyczyszczony przez %player%" to console send "&cChat zostal wyczyszczony" to all players if arg 1 is "on": set {chat} to true if arg 1 is "off" set {chat} to false on chat: if {chat} is false: cancel event send "&6Chat jest wylaczony" else: stop Masz juz z opcja wylaczania i wlaczania... /czat off/on/czysc Licze na like Anty flood podal kolega wyzej :ppp Edytowane 1 lutego 2016 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GMGamer PL 1
Chcę aby ktoś mi napisał skrypt na czyszczenie czatu i anty flood!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi