Crypton ;* 0 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) Cześć, zrobiłem skrypt na bossy ale nie wiem jak zrobić, by gdy ktoś zabije gianta, to dostaje np. beacon. Dajcie mi kod. Proszę o szybką odpowiedź. Edytowane 1 lutego 2016 przez Crypton ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 On death of ZOMBIE: If name of victim is "&6Boss": If attacker has enought space for beacon: Give attacker beacon named "&6Tadam" Else: Drop 1 beacon at location of attacker [Code] Nie testowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crypton ;* 0 Opublikowano 1 lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Dzieki jeszcze to sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Crypton ;* 0
Cześć, zrobiłem skrypt na bossy ale nie wiem jak zrobić, by gdy ktoś zabije gianta, to dostaje np. beacon. Dajcie mi kod. Proszę o szybką odpowiedź.
Edytowane przez Crypton ;*Odnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi