MateuszCODE 1 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Witam mogę prosić o napisanie skryptu na sklep pod komendą /sklep w gui i można w nim kupywać za coinsy tnt rzucane 50 stone = 10 coisnów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XBeTeRR 63 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Proszę bardzo : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! to działa tak jak kity z essentials tylko w gui zmień sobie tam aby kit w skrypcie mam nadzieje ze pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MateuszCODE 1 Opublikowano 22 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2016 Nie chodzi mi o taki sklep , mi chodzi o sklep taki jak na magicsv.pl /sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MateuszCODE 1
Witam mogę prosić o napisanie skryptu na sklep pod komendą /sklep w gui i można w nim kupywać za coinsy tnt rzucane 50 stone = 10 coisnów
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi