Igor Pawlikowski 11 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 Napisze mi ktos skrypt na ograniczenie koxow w eq do 6? jesli ktos mialby wiecej niz 6 to koxy trafialy by do enderchesta a jak enderchest bedzie zapelniony to beda wypadaly na ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 Ja mam tak jak dam niżej ale może lagować na słabszych maszynach Every second: Loop all players: IF loop-player has more than 6 enchanted golden apple: Remove 1 enchanted golden apple from loop-player Add 1 enchanted golden apple to loop-player's enderchest Mam nadzieję że działa bo jestem na telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Igor Pawlikowski 11 Opublikowano 10 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 Wszystko fajnie tylko jak zrobic, ze gdy ma pelny enderchest to koxy wypadaja na ziemie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrAnvilPlay 18 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 (edytowane) dopisac if loop-player's enderchest is full: drop 1 enchanted golden apple sprawdz pewnosci nie mam Edytowane 10 stycznia 2016 przez MrAnvilPlay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Igor Pawlikowski 11 Opublikowano 10 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 @up nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Igor Pawlikowski 11 Opublikowano 10 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Igor Pawlikowski 11 Opublikowano 11 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Igor Pawlikowski 11
Napisze mi ktos skrypt na ograniczenie koxow w eq do 6? jesli ktos mialby wiecej niz 6 to koxy trafialy by do enderchesta a jak enderchest bedzie zapelniony to beda wypadaly na ziemie
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi