MrAnvilPlay 18 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Siema, mam pytanie. Da rade zrobić cos takiego zeby na komende /test zapisac lokacje gracza i zrobic cuboid o 20 od tej lokacji w kazda strone? Prosilbym o caly kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Command /test []: Trigger: Set {n} to arg parsed as text Execute player command "//pos 1" Execute player command "//pos 2" Execute player command "//expand 20 w" Execute player command "//expand 20 n" Execute player command "//expand 20 s" Execute player command "//expand 20 s" Execute player command "//expand vert" Execute player command "/RG define %{n}%" Nie testowane jak coś to usuń po 1 / jak nie działa MrAnvilPlay 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 @xdreammaster nie wytabowałeś Łap wytabowane. Command /test []: Trigger: Set {n} to arg parsed as text Execute player command "//pos 1" Execute player command "//pos 2" Execute player command "//expand 20 w" Execute player command "//expand 20 n" Execute player command "//expand 20 s" Execute player command "//expand 20 s" Execute player command "//expand vert" Execute player command "/RG define %{n}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 @xShirey Nie mam jak jestem na fonie 2 dni :'( MrAnvilPlay 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrAnvilPlay 18 Opublikowano 9 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Dziekuje wam bardzo Doszedlem do tego sam troche wczesniej ale nie mialem jak sprawdzic. Teraz juz jestem pewien. Dzieki jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 @MrAnvilPlay To chyba do zamknięcia Napisz "//Do zamknięcia" Bo chyba tylko założyciel tematu może o to prosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrAnvilPlay 18 Opublikowano 10 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 //Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrAnvilPlay 18
Siema,
mam pytanie. Da rade zrobić cos takiego zeby na komende /test zapisac lokacje gracza i zrobic cuboid o 20 od tej lokacji w kazda strone?
Prosilbym o caly kod
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi