UrtronPolska 0 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Chciałbym skript który wprowadza generator obsydianu crafting dowolny blok po stworzeniu z itemów w craftingu: netherrack po położeniu generuje nad sobą obsydina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Options: C1: stone C2: stone C3: stone C4: stone C5: stone C6: stone C7: stone C8: stone C9: stone Item: Netherrack Blok: obsidian Nazwa: &3Generator &8Obsydianu On script load: Register new shaped recipe for {@Item} named "{@Nazwa}" usign {@C1}, {@C2}, {@C3}, {@C4}, {@C5}, {@C6}, {@C7}, {@C8}, {@C9} On place of {@Item}: IF tool of player is {@Item} named "{@Nazwa}": Set {generator::%block%} to "1" On break of {@Blok}: IF {generator::%block%} is "1": IF tool of player is gold pickaxe: Drop 1 {@Item} named {@Nazwa} Else: Wait a second Set event-block to {@Blok} Nie testowane i blok postawiony zamienia się w generator Aby zniszczyć użyj złotego kilofu januszkorwin i UrtronPolska 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UrtronPolska 0 Opublikowano 9 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 dzięki Idzie Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UrtronPolska 0 Opublikowano 10 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 15 godzin temu, xdreammaster napisał: Options: C1: stone C2: stone C3: stone C4: stone C5: stone C6: stone C7: stone C8: stone C9: stone Item: Netherrack Blok: obsidian Nazwa: &3Generator &8Obsydianu On script load: Register new shaped receptie for {@Item} named "{@Nazwa}" usign {@C1}, {@C2}, {@C3}, {@C4}, {@C5}, {@C6}, {@C7}, {@C8}, {@C9} On place of {@Item}: IF tool of player is {@Item} named "{@Nazwa}": Set {generator::%block%} to "1" On break of {@Blok}: IF {generator::%block} is "1": IF tool of player is gold pickaxe: Drop 1 {@Item} named {@Nazwa} Else: Wait a second Set event-block to {@Blok} Nie testowane i blok postawiony zamienia się w generator Aby zniszczyć użyj złotego kilofu nie trzeba dodać spacji do niektórych miejsc? i czy zwykły skript wystarczy na ten skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 on place of netherrack: if name of player's tool is "&cGenerator obsydianu": set block above location of event-block to obsidian on break of obsidian: block under location of event-block is netherrack: set block at location of event-block to obsidian on script load: register new shaped recipe for netherrack named "&cGenerator obsydianu" using obsidian, obsidian, obsidian, obsidian, diamond, obsidian, obsidian, obsidian, obsidian Wymaga dodatku skQuery http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/skquery/ Crafting to w środku diament a dookoła obsydian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UrtronPolska 0 Opublikowano 10 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 wszystko dobrze tylko obsydian sie nie regeneruje i jak sie zniszczy generator to potem juz nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 @UrtronPolska W moim potrzeba SkQuery Craftingi masz w opcjach C1|C2|C3 C4|C5|C6 C7|C8|C9 "Blok" czyli to co się stawia (generuje) "Item" czyli generator U mnie działa Musisz wytabować... Ja pisałem z telefonu Trik: Najczęściej po ":" dajemy 1 tab więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UrtronPolska 0 Opublikowano 10 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 5 godzin temu, xdreammaster napisał: i@UrtronPolska W moim potrzeba SkQuery Craftingi masz w opcjach C1|C2|C3 C4|C5|C6 C7|C8|C9 "Blok" czyli to co się stawia (generuje) "Item" czyli generator U mnie działa Musisz wytabować... Ja pisałem z telefonu Trik: Najczęściej po ":" dajemy 1 tab więcej zostały mi 2 błedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 @UrtronPolska Ok poprawiłem literówka w 1 i 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UrtronPolska 0 Opublikowano 10 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 jaka?! juz dodales w poscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 @UrtronPolska tak w starym poście jest UrtronPolska 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UrtronPolska 0 Opublikowano 10 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
UrtronPolska 0
Chciałbym skript który wprowadza generator obsydianu
crafting dowolny
blok po stworzeniu z itemów w craftingu: netherrack
po położeniu generuje nad sobą obsydina
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi