Crystal_PL 93 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 Chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt na chat. Komendy: /chat off-wyłącza chat /chat on-włącza chat /chat cc-Czyści chat Permisje: Wario.chat.off Wario.chat.on Wario.chat.cc &8&m----------&3&lPing&f&lCraft&8&m---------- &2» &cChat zostal wylaczony przez &6 %player% &8&m----------&3&lPing&f&lCraft&8&m---------- &8&m----------&3&lPing&f&lCraft&8&m---------- &2» &cChat zostal wyczyszczony przez &6 %player% &8&m----------&3&lPing&f&lCraft&8&m---------- &8&m----------&3&lPing&f&lCraft&8&m---------- &2» &cChat zostal wlaczony przez &6 %player% &8&m----------&3&lPing&f&lCraft&8&m---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 6 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Naprawisz błąd? W sensie nowy kod. Juz znalazlem blad. Nie naprawiaj. Edytowane 6 stycznia 2016 przez Crystal_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Chcesz lepszy chat? Jak tak to pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 25 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 @up Nie moge pisać na pw bo mi się zbugowało [<ciach>] to pw. Ty mi napisz na pw chce zobaczyć //Słownictwo ~:edgarsz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Crystal_PL 93
Chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt na chat.
Komendy:
/chat off-wyłącza chat
/chat on-włącza chat
/chat cc-Czyści chat
Permisje:
Wario.chat.off
Wario.chat.on
Wario.chat.cc
&8&m----------&3&lPing&f&lCraft&8&m----------
&2» &cChat zostal wylaczony przez &6 %player%