Procix94 13 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja Cześć wszystkim Niektórzy może kojarzą mój nick, konto na Skript.pl mam już od 2014 roku, chociaż przez długi czas byłem raczej mało aktywny. Przez lata siedziałem bardziej po cichu, testowałem różne rzeczy i zdobywałem doświadczenie, ale stwierdziłem, że najwyższy czas ruszyć z czymś większym. Chcę na poważnie wejść w tworzenie pluginów Minecraft na zamówienie i współpracę przy ciekawszych projektach. Jeżeli potrzebujesz pluginu stworzonego konkretnie pod Twój serwer — napisz. Nie chodzi mi o wrzucenie gotowca z internetu z podmienioną nazwą, tylko o coś robionego pod konkretne wymagania. Co mogę zrobić? systemy survival / hardcore / economy custom GUI i menu systemy OneBlock / SkyBlock questy, daily rewards, skrzynki custom itemy i enchanty plecaki, magazyny, storage systemy sklepy GUI, aukcje, ekonomia rankingi, topki, statystyki systemy pod serwery RPG poprawki i rozwój istniejących pluginów naprawa błędów i optymalizacja Jeżeli masz jakiś bardziej nietypowy pomysł — też możesz pisać. Lubię robić rzeczy, których nie ma wszędzie gotowych. Wersje Głównie Paper / Spigot (1.16+ do najnowszych wersji) Jak wygląda współpraca? Piszesz mi co plugin ma robić, ustalamy szczegóły, mówię czy jestem w stanie to zrobić i podaję wycenę. Nie biorę się za coś, czego nie dam rady dowieźć. Cennik (orientacyjny) Małe pluginy (proste mechaniki, komendy, GUI) 30–80 zł Średnie pluginy (większe systemy, więcej funkcji) 80–250 zł Rozbudowane pluginy (bardziej zaawansowane mechaniki) 250 zł+ Bugfixy / poprawki / aktualizacje pluginów 20–100 zł Cena zależy głównie od skomplikowania i ilości pracy — wolę wycenić uczciwie po opisie niż rzucać losowe kwoty. Na ten moment chcę zbudować coś większego i dłużej posiedzieć w tej branży, więc zależy mi bardziej na sensownych projektach i dobrych opiniach niż robieniu wszystkiego „na szybko”. Jak coś — PW otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/59114-us%C5%82ugi-tworzenie-plugin%C3%B3w-minecraft-na-zam%C3%B3wienie-paper-spigot/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivall 59 Opublikowano 20 maja Udostępnij Opublikowano 20 maja Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/59114-us%C5%82ugi-tworzenie-plugin%C3%B3w-minecraft-na-zam%C3%B3wienie-paper-spigot/#findComment-347750 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi