RafalRxyz 1 Opublikowano 29 października 2025 Udostępnij Opublikowano 29 października 2025 (edytowane) Poszukiwane osoby do współpracy! Kim jesteśmy: Jesteśmy pełnoletnim tercetem zapaleńców którzy chcą stworzyć swoje miejsce w środowisku Minecrafta. Tworzymy równolegle dwa tryby gry: Skyblock (RafalR) Landy (Kumplon) Naszą dwójkę w zobrazowaniu naszego pomysłu wspiera nas Poteks. Jak wspomniałem jesteśmy pełnoletnimi facetami, na codzień zajmującymi się różnymi obszarami. Ja zajmuję się cyberbezpieczeństwem, administracją serwerami Linux oraz pracą szkoleniową. Kumplon zajmuje się mentoringiem oraz wsparciem technicznym w dużych firmach z branży IT a Poteks jest studentem. Do naszego trzyosobowego zespołu poszukujemy osób, które zajmują się następnymi obszarami: Technik - Potrzebujemy dodatkowej osoby, która zajmie się wdrażaniem projektu trybów zgodnie z naszą wizją - nie będziesz sam - pracą nad kwestiami technicznymi zajmujemy się wszyscy; Budowniczy - Tutaj więcej nie musimy dodawać. Poszukujemy osoby, która wesprze nas swoimi umiejętnościami tworzenia budowli. Do głównych zadań będzie stworzenie jednego lobby, dwóch spawnów oraz schematów wysp. Nasze wymagania: Doświadczenie w jednej z powyższych ról; Wysoki poziom kultury osobistej Zasób czasu na realizację zadań Co oferujemy: Wpływ na rozwój projektu od jego pierwszych dni;, Pełnoletni, przyjaźni oraz kulturalni właściciele projektu;, Możliwość uzyskania doświadczenia;, Pełny dostęp do projektu oraz do niezbędnych pluginów oraz zasobów do realizacji projektu., Współpraca długofalowa - w przypadku zainteresowania. UWAGA: Na ten moment nie poszukujemy Administracji trybów gier tj. moderatorów. Jeśli jesteś zainteresowana/y ofertą zapraszamy do dołączenia na naszego Discorda - https://mckr.pl/discord - W kanale Rekrutacja utwórz nowe zgłoszenie lub napisz do mnie na prywatnej wiadomości. Edytowane 12 listopada 2025 przez RafalRxyz Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/58924-mckrpl-poszukiwane-osoby-do-wsp%C3%B3%C5%82pracy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi