Siema, potrzebuję skrypt w Skript plugin do Minecrafta, który zrobi system portfela z walutą VPLN. Chcę komendy:
/portfel — pokazuje gui z rangami np VIP SVIP SPONSOR ELITA klucze do skryn, ( plugin do skrzyn to getcase a plugin na rangi mam luckperms )
/addportfel <gracz> <kwota> — dodaje kasę (z tab complete na graczy),
/setportfel <gracz> <kwota> — ustawia kasę,
/checkcash <gracz> alias /cc — pokazuje kasę innego gracza,
oraz żeby kasa była pokazywana na scoreboardzie i w tabie, wszystko prosto i czytelnie. Np jakis placeholder %player_cashvpln% ktore pokazuje ile sie ma hajsu
Pytanie
DevDavEd_zQ 2
Siema, potrzebuję skrypt w Skript plugin do Minecrafta, który zrobi system portfela z walutą VPLN. Chcę komendy:
/portfel— pokazuje gui z rangami np VIP SVIP SPONSOR ELITA klucze do skryn, ( plugin do skrzyn to getcase a plugin na rangi mam luckperms )/addportfel <gracz> <kwota>— dodaje kasę (z tab complete na graczy),/setportfel <gracz> <kwota>— ustawia kasę,/checkcash <gracz>alias/cc— pokazuje kasę innego gracza,oraz żeby kasa była pokazywana na scoreboardzie i w tabie, wszystko prosto i czytelnie. Np jakis placeholder %player_cashvpln% ktore pokazuje ile sie ma hajsu
https://skript.pl/temat/58801-potrzebuje-skryptu/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi