NaxterEK 3 Opublikowano 27 września 2024 Udostępnij Opublikowano 27 września 2024 (edytowane) 1. Pomysł nie jest oryginalny widziałem ten przedmiot na jednym serwerze i postanowiłem zrobić coś takiego. 2. Caly Skrypt robiłem sam od 0 z glowy wiec nie komentuj ze to od kogos bo nigdzie tego nie widziałem! 3. Jezeli nie podoba ci sie ze dałem to publicznie [opusc] Skrypt: Zamrażająca Rózga z INKMC! z trybu Anarchia Practice! Autor: NaxterEK Wersja: 1.0 Jak to dziala: > Rozga Ktora ma cooldown 5 min miedzy uzyciami przez gracza ktory nia atakauje! > Zaatakowany przeciwnik rozgą nie moze ruszyc sie z miejsca przez 3 sekundy! > Rozge moze przywolac tylko admin po przez uzycie komendy /rozga Permisje do /rozga: > rozga.admin LINK do pobrania WERSJA 1.1 [dodano gui i mozliwosc reloada pluginu po przez klikniecie w gui!] Aby skrypt dzialal poprawnie po pobraniu nazwij plik Rozga.sk komendy: /rozga "otwiera gui z menu" permisje: rozga.admin "dla admina" Edytowane 29 września 2024 przez NaxterEK update Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/58200-zamra%C5%BCaj%C4%85ca-r%C3%B3zga-z-inkmc-z-trybu-anarchia-practice/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi