Witam, chciałbym stworzyć pas który ma ileś tam % większonego defa przed graczami, ileś % na odbite, iles % na blok ciosu oraz minusowy dmg. Udało mi się już zmneijszyć zadawane obrażenia o 15%. Dalej jest "on damage of player". Zrobiłem także 20% na odbite oraz 25% na blok ciosu. Jednak nie wiem jak zrobić większego defa dla siebie tak że np normalnie gracz bije 2 serca a jak mam ten pas to bije 1.5 czy coś. Z góry dziękuje
on damage:if attacker is player:if{paskrakena::%attacker%} is true:set{_dmg} to damage *-0.15
damage victim by {_dmg} hearts
on rightclick:if name of player's tool is "&3&lPas Pogromcy Krakena":
send "&3&lPas Pogromcy Krakena &7Aktywny! Wszystkie inne pasy dezaktydowane"set{paskrakena::%player%} to true
on damage of player:if{paskrakena::%victim%} is true:set{_otrzymanydmg} to damage of attacker
chance of 20%:
damage attacker by {_otrzymanydmg}
chance of 25%:
cancel event
on drop:if event-item is minecart named "&3&lPas Pogromcy Krakena":set{paskrakena::%player%} to false
send "&3&lPas Pogromcy Krakena &7Dezaktywowany" to player
Pytanie
KamilRTV 0
Witam, chciałbym stworzyć pas który ma ileś tam % większonego defa przed graczami, ileś % na odbite, iles % na blok ciosu oraz minusowy dmg. Udało mi się już zmneijszyć zadawane obrażenia o 15%. Dalej jest "on damage of player". Zrobiłem także 20% na odbite oraz 25% na blok ciosu. Jednak nie wiem jak zrobić większego defa dla siebie tak że np normalnie gracz bije 2 serca a jak mam ten pas to bije 1.5 czy coś. Z góry dziękuje
Edytowane przez KamilRTVWstawiam kod w blok kodu.
https://skript.pl/temat/48747-akcesoria/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi