on placeholderapi placeholder request for the prefix "skript":
if the identifier is "kile":
set the result to "%{kill::%player%}%"
Cześć, używam takiego kodu aby w placeholderach znajdować zmienne dla konkretnego gracza, i mam pytanie do was czy da się zrobić tab aby obrać zmienne dla wartości? nie chce ich wszystkich wypisywać tylko pobrać wartość z zapytania placeholderów i dla tego konkretnego odpowiedzieć wartością np %skript_kile_1% albo %skript_kile_999%
dodatek którego do tego używam to placeholder-skript w dokumentacji nie znalazłem nic co by mi pomogło dlatego pytam tutaj czy istnieje taka opcja
Pytanie
suchymonster 2
on placeholderapi placeholder request for the prefix "skript": if the identifier is "kile": set the result to "%{kill::%player%}%"Cześć, używam takiego kodu aby w placeholderach znajdować zmienne dla konkretnego gracza, i mam pytanie do was czy da się zrobić tab aby obrać zmienne dla wartości? nie chce ich wszystkich wypisywać tylko pobrać wartość z zapytania placeholderów i dla tego konkretnego odpowiedzieć wartością np %skript_kile_1% albo %skript_kile_999%
dodatek którego do tego używam to placeholder-skript w dokumentacji nie znalazłem nic co by mi pomogło dlatego pytam tutaj czy istnieje taka opcja
Edytowane przez suchymonsterOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/47490-placeholder-w-skript/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi