Dało by się zrobić coś takiego jak automatyczny TxT NA SYNGLEPLAYER!!!. Miało by to działać na takiej zasadzie że po wrzuceniu mapki do save po wejściu od razu mamy włączony txt O to jak to może działać: kiedyś pobrałem mapę i pisałao tam że mają jakiś txt ale żadnego nie pobierałem a jak wszedłem na swiat to od razu tam był (txt) jak przejrzałem save to był tam folder.zip o nazwie reosurces. oraz jakiś plik reosurces.zip.old jak otwarłem go za pomoc notpada++ to efekt był taki jakbym otawarł w ten sposób jakis plugin Proszę o pomoc!
Pytanie
placki 0
Dało by się zrobić coś takiego jak automatyczny TxT NA SYNGLEPLAYER!!!. Miało by to działać na takiej zasadzie że po wrzuceniu mapki do save po wejściu od razu mamy włączony txt
O to jak to może działać:
kiedyś pobrałem mapę i pisałao tam że mają jakiś txt ale żadnego nie pobierałem a jak wszedłem na swiat to od razu tam był (txt) jak przejrzałem save to był tam folder.zip o nazwie reosurces. oraz jakiś plik reosurces.zip.old jak otwarłem go za pomoc notpada++ to efekt był taki jakbym otawarł w ten sposób jakis plugin
Proszę o pomoc!
https://skript.pl/temat/37745-atomatyczny-texturpack/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi