Witam, to znów ja i znów mam problem xDDD Otóż tworzę komendę np. na temperaturę, którą sprawdza się jej wartość (temperatura jest już ogarnięta). Jednak gdy wpisuję tę komendę w minecrafcie, wyświetlana wartość temperatury powiela się za każdym razem, tzn.
wpisuję /temperatura:
i wysyła: Temperatura: 100
następnym razem wpiszę /temperatura (powiedzmy, że od razu)
i wysyła: Temperatura: 100100
i tak za każdym razem, jakby nie usuwa tej wartości z poprzedniego wykonania komendy.
Tutaj jest skrypt:
options:
czas: 5 seconds
variables:
{temperatura.%player%} = 100
command /temperatura:
trigger:
send "&bTemperatura: &f%{temperatura.%player%}%" to player
stop
every {@czas}:
loop all players:
remove 1 from {temperatura.%loop-player%}
Edit: dodam jeszcze, że tak mam nawet z gotowymi skryptami, które są czyjegoś autorstwa
Pytanie
Filiq343 0
Witam, to znów ja i znów mam problem xDDD Otóż tworzę komendę np. na temperaturę, którą sprawdza się jej wartość (temperatura jest już ogarnięta). Jednak gdy wpisuję tę komendę w minecrafcie, wyświetlana wartość temperatury powiela się za każdym razem, tzn.
wpisuję /temperatura:
i wysyła: Temperatura: 100
następnym razem wpiszę /temperatura (powiedzmy, że od razu)
i wysyła: Temperatura: 100100
i tak za każdym razem, jakby nie usuwa tej wartości z poprzedniego wykonania komendy.
Tutaj jest skrypt:
options: czas: 5 seconds variables: {temperatura.%player%} = 100 command /temperatura: trigger: send "&bTemperatura: &f%{temperatura.%player%}%" to player stop every {@czas}: loop all players: remove 1 from {temperatura.%loop-player%}Edit: dodam jeszcze, że tak mam nawet z gotowymi skryptami, które są czyjegoś autorstwa
Edytowane przez MroczekkDodaje w code.
Notatka dodana przez TakiJakTy
https://skript.pl/temat/34134-problem-ze-skryptem-powielanie-tekstu/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi