Skocz do zawartości
  • 0

Problem z pluginem

indjana

Pytanie

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć ten błąd który zaśmieca mi całą konsole? Zaczyna mnie to denerwować, Czy ktoś wie? 

Spoiler

[00:05:44 WARN]: [MBoy] Task #150436 for MBoy v1.0 generated an exception
java.lang.NoSuchFieldError: FIZZ
at me.mikin.mboy.PlaceListener$3.run(PlaceListener.java:108) ~[?:?]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_12_R1.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:71) ~[server.jar:git-Spigot-d21162c-61e0c69]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_12_R1.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:353) [server.jar:git-Spigot-d21162c-61e0c69]
at net.minecraft.server.v1_12_R1.MinecraftServer.D(MinecraftServer.java:739) [server.jar:git-Spigot-d21162c-61e0c69]
at net.minecraft.server.v1_12_R1.DedicatedServer.D(DedicatedServer.java:406) [server.jar:git-Spigot-d21162c-61e0c69]
at net.minecraft.server.v1_12_R1.MinecraftServer.C(MinecraftServer.java:679) [server.jar:git-Spigot-d21162c-61e0c69]
at net.minecraft.server.v1_12_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:577) [server.jar:git-Spigot-d21162c-61e0c69]
at java.lang.Thread.run(Thread.java:748) [?:1.8.0_141]

https://skript.pl/temat/31827-problem-z-pluginem/

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
1 minutę temu, kamlax napisał:

Wina pluginu MBoy. Nie wiem dokładnie co jest przyczyną, ale widocznie jest napisany źle kod lub coś w tym stylu. Usuń ten plugin i zastąp innym. Myślę, że pomogłem :)

Własnie słuchaj, cały czas normalnie działał, gracze mogli normalnie używac, Wyłączyłem na dziś serwer ponieważ chcialem zrobic aktualizacje, napisalem skrypt na /craft pokazuje on craftingi, chwile po tym zaczeły sie sypać takie błedy

https://skript.pl/temat/31827-problem-z-pluginem/#findComment-206217

• 0
1 minutę temu, indjana napisał:

Własnie słuchaj, cały czas normalnie działał, gracze mogli normalnie używac, Wyłączyłem na dziś serwer ponieważ chcialem zrobic aktualizacje, napisalem skrypt na /craft pokazuje on craftingi, chwile po tym zaczeły sie sypać takie błedy

To się cały czas pojawia, czy tylko jak włączasz serwer? 

https://skript.pl/temat/31827-problem-z-pluginem/#findComment-206218