Witam mam taki oo to skrypt który działa jak sobie chce ... tzn jeżeli ma zamienić powietrze w stone to jest ok ale jak ma juz w inny blok np: irob bars'y to juz nie działa dobrze. wykonuje to jak chce i o ktorej chce.. ktoś coś wie na ten temat?
Brama 1 jest to region ktory usuwa pogrubienie tego pierwszego regionu bo jak wykonuje tą czynnośc to mimo ze region jest 1x6 (1 to szerokosć) wykonuje 2x6..
at 12:00pm in "world":
loop all blocks in region "Brama":
loop-block is iron_bars:
set loop-block to air
at 12:30pm in "world":
loop all blocks in region "Brama":
loop-block is air:
set loop-block to Iron_bars
loop all blocks in region "Brama1":
clear the loop-block
Pytanie
sojadzer 2
Witam mam taki oo to skrypt który działa jak sobie chce ... tzn jeżeli ma zamienić powietrze w stone to jest ok ale jak ma juz w inny blok np: irob bars'y to juz nie działa dobrze. wykonuje to jak chce i o ktorej chce.. ktoś coś wie na ten temat?
Brama 1 jest to region ktory usuwa pogrubienie tego pierwszego regionu bo jak wykonuje tą czynnośc to mimo ze region jest 1x6 (1 to szerokosć) wykonuje 2x6..
at 12:00pm in "world": loop all blocks in region "Brama": loop-block is iron_bars: set loop-block to air at 12:30pm in "world": loop all blocks in region "Brama": loop-block is air: set loop-block to Iron_bars loop all blocks in region "Brama1": clear the loop-blockOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/21949-at-time-problem/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi