Skocz do zawartości
  • 0

Pomoc od jakże kochanych użyszkodników forum do zrobienia questów

Pytanie

Halo alo, cześć, witajcie, shalom, ahoj, hallo, salut, ciao, bog, hej, hola, ola, marhaba!

Przychodzę do was z pewnym problemem :<
Tworzę sobie znowu taki fajny tryb w świecie fantasy, hurr bez smoków ale z innymi stworzeniami durr, jednak aby to zrobić, będę potrzebować waszej pomocy!

Jeśli bylibyście na tyle łaskawi (a wiem, że jesteście :3) tworzyli rozpiski całych questów, nazwy NPC'ów, itemów potrzebnych do stworzenia LUB po prostu celu
Zadania mogą być dość proste, fajnie by było gdyby każde kolejne się częściowo na siebie składało (tzn. nagroda z poprzedniego będzie wymagana do następnego (albo będzie potrzebne to na mapie dużo później, blah, blah), ale także żeby były (hej!) rozpisane fabularnie - e.g. 1 quest, ale przy 8 NPC'ach

Żebyście mieli łatwiej - tutaj daje wzór:  #wiem że kijowe, pisane na szybko kilka miesięcy temu o 2 w nocy .;,;. 

Jakoś wam to wynagrodzę później :v

| Rozwiń jeśli tl;dr |
V                       V

Chcę abyście napisali mi side questy (example up^) i main questy

Zadania mogą być dość proste, fajnie by było gdyby każde kolejne się częściowo na siebie składało 
(tzn. nagroda z poprzedniego będzie wymagana do następnego (albo będzie potrzebne to na mapie 
dużo później, blah, blah), ale także żeby były hej rozpisane fabularnie - 1 quest, 
ale przy 8 NPC'ach

Ze względu na małą aktywność w pogaduszkach piszę nowy temat tutaj :V

Edytowane przez Wojciu
https://skript.pl/temat/12813-pomoc-od-jak%C5%BCe-kochanych-u%C5%BCyszkodnik%C3%B3w-forum-do-zrobienia-quest%C3%B3w/

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...