Przychodzę do was z pewnym problemem
Tworzę sobie znowu taki fajny tryb w świecie fantasy, hurr bez smoków ale z innymi stworzeniami durr, jednak aby to zrobić, będę potrzebować waszej pomocy!
Jeśli bylibyście na tyle łaskawi (a wiem, że jesteście ) tworzyli rozpiski całych questów, nazwy NPC'ów, itemów potrzebnych do stworzenia LUB po prostu celu
Zadania mogą być dość proste, fajnie by było gdyby każde kolejne się częściowo na siebie składało (tzn. nagroda z poprzedniego będzie wymagana do następnego (albo będzie potrzebne to na mapie dużo później, blah, blah), ale także żeby były (hej!) rozpisane fabularnie - e.g. 1 quest, ale przy 8 NPC'ach
Żebyście mieli łatwiej - tutaj daje wzór: #wiem że kijowe, pisane na szybko kilka miesięcy temu o 2 w nocy .;,;.
Jakoś wam to wynagrodzę później
| Rozwiń jeśli tl;dr |
V V
Chcę abyście napisali mi side questy (example up^) i main questy
Zadania mogą być dość proste, fajnie by było gdyby każde kolejne się częściowo na siebie składało
(tzn. nagroda z poprzedniego będzie wymagana do następnego (albo będzie potrzebne to na mapie
dużo później, blah, blah), ale także żeby były hej rozpisane fabularnie - 1 quest,
ale przy 8 NPC'ach
Ze względu na małą aktywność w pogaduszkach piszę nowy temat tutaj :V
Pytanie
tropereks 780
Halo alo, cześć, witajcie, shalom, ahoj, hallo, salut, ciao, bog, hej, hola, ola, marhaba!
Przychodzę do was z pewnym problemem
Tworzę sobie znowu taki fajny tryb w świecie fantasy, hurr bez smoków ale z innymi stworzeniami durr, jednak aby to zrobić, będę potrzebować waszej pomocy!
Jeśli bylibyście na tyle łaskawi (a wiem, że jesteście
) tworzyli rozpiski całych questów, nazwy NPC'ów, itemów potrzebnych do stworzenia LUB po prostu celu
Zadania mogą być dość proste, fajnie by było gdyby każde kolejne się częściowo na siebie składało (tzn. nagroda z poprzedniego będzie wymagana do następnego (albo będzie potrzebne to na mapie dużo później, blah, blah), ale także żeby były (hej!) rozpisane fabularnie - e.g. 1 quest, ale przy 8 NPC'ach
Żebyście mieli łatwiej - tutaj daje wzór: #wiem że kijowe, pisane na szybko kilka miesięcy temu o 2 w nocy .;,;.
Jakoś wam to wynagrodzę później
| Rozwiń jeśli tl;dr |
V V
Chcę abyście napisali mi side questy (example up^) i main questy
Zadania mogą być dość proste, fajnie by było gdyby każde kolejne się częściowo na siebie składało (tzn. nagroda z poprzedniego będzie wymagana do następnego (albo będzie potrzebne to na mapie dużo później, blah, blah), ale także żeby były hej rozpisane fabularnie - 1 quest, ale przy 8 NPC'achZe względu na małą aktywność w pogaduszkach piszę nowy temat tutaj :V
https://skript.pl/temat/12813-pomoc-od-jak%C5%BCe-kochanych-u%C5%BCyszkodnik%C3%B3w-forum-do-zrobienia-quest%C3%B3w/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi